Isotalontallin väki

Tallin toiminnasta vastaa ammattivalmentaja lisenssillä Pertti Isotalo. Rosita on koulutukseltaan agrologi ja käy päivätöissä Ammattiopisto Liviassa eläinpuolen ammatillisena opettaja. Lisäksi Rosita tekee yksityisenä neuvojana töitä lähialueen viljelijöitä auttaen eu:n tukiasioissa. 
 Kesäaikaan aikaa kuluu myös luomutarkastuksia tehden kasvi-ja kotieläintiloille.

Isotalon tytär Kiia on eläinlääkäri ja vastaa siittolatoiminnasta ja hevosten perusterveyden huollosta. Vapaa-ajallaan Kiia osallistuu myös valmennustoimintaan.

Lisäksi tallitoiminnassa on mukana työntekijöitä, jotka laskuttavat oman yrityksen kautta. Ja tietysti paljon yhteistyökumppaineita, joita aina tarvitaan jotta pystytään hoitamaan ja huoltamaan hevosia mahdollisimman hyvin!


Pertti Isotalo

Pepe vastaa tallin päivittäisestä toiminnasta ja hevosen hoidosta sekä valmennuksesta.

Vuoteen 2003 Pepe toimi rakennusalan yrittäjänä. Vuodesta 2005 hän on toiminut päätoimisena ammattivalmentajana.

Rosita Isotalo


Rosita työskentelee tallilla sen minkä muilta töiltään kerkeää iltaisin ja viikonloppuisin sekä tietysti opettajien tunnetusti pitkillä lomilla!


Kiia isotalo


Kiia on valmistunut eläinlääkäriksi keväällä 2019 Tartosta. Keväällä 2019 Kiia oli harjoittelussa pääasiassa hevosten siemennys- ja alkionsiirtopalveluihin keskittyvällä Equine Reproduction Concepts-tilalla Yhdysvalloissa ja innostui tammapraktiikasta. Tällä hetkellä Kiia tekee kunnaneläinlääkärin sijaisuuksia. Kesällä -20 Kiia vastaa tammojen siemennyksistä.

Erika Elomaa

Erika on työskennellyt Isotalolla vuodesta 2017 oman lomituspalveluyrityksen laskuun.

Erikalta hoituu valmennus- ja hiitinajot, siitostammojen ja varsojen hoito sekä tietysti treenihevosten hoito ja huolto. Hän käy myös ravireissuilla ja on mukana Bello Ragazzon hevoskimpassa, sekä harrastaa oman pv-ratsun kanssa este- ja kenttäratsastusta.

Mervi Ekman

Mervi on työskennennyt Isotalolla "alusta asti". Eli siitä asti kun Mervin Luottorin Fretu tuli meille ja yhteistyö alkoi! Nyt hevosmäärän pienennettyä, käy Mervi satunnaisesti tallihommissa.

Mervillä on itsellä ratsusukuisten suomenhevosten kasvatustoimintaa. Heli Rainio

Heli käy aina tarvittaessa auttamassa hevosten ajohommissa sekä hiitinajossa kun omilta hevosiltaan kerkeää. Heli on myös Mervin tavoin suomenhevosihmisiä, ja kotitallissa on sekä suomenhevosratsuja että -ravuri!

Toivo Niemi

Toivo 0n hoitanut tallin hevosten kengityksen ammattitaidolla jo monta vuotta. Palvelu on huippu luokkaa!

Hevoshieroja

Taru Rasimus on vuosia hieronut tallin hevosia ja pitää huolta niiden lihashuollosta.

Hevoshieroja

Tytti Uutela käy Turun seudulla liikkuessaan myös hieromassa tallin hevosia.

Heinämiehet

Tilan hevosten heinät toimittaa ammattitaidolla ja hyvällä palvelulla Paimiosta Heinämiehet; Jaakko & Martti Kuusvuori.

Lantahuolto

Tallin lanta toimitetaan Peimarin koulutuskuntayhtymän biokaasulaitokseen Hörkön Jussin ja Lehtosen Jukkiksen toimesta .

Väkirehut; Racing

Tallin kaikki hevoset syövät Racing-rehuja jotka toimittaa Markku Kivikangas Hankkijalta.

Uusitalon tila

Ilman Tuomisen Jukkaa varmaan Suopohjan kylässä olisi mahdotonta toimia. Mitä apua ikinä vaan tarvitaan, Jukkaan voi luottaa!